Eurosafe

Het belang van trainen voor werken op hellende daken

Voor iedereen die op een hellend dak gaat werken is het van essentieel belang om goed voorbereid en beveiligd aan de slag te gaan. Eurosafe biedt een uitgebreide training aan in een professioneel trainingscentrum. Lees hieronder meer

Goed voorbereid, is het halve werk

Voor iedereen die op een hellend dak gaat werken, bijvoorbeeld voor het monteren van zonnepanelen of een dakkapel, is het van essentieel belang om goed voorbereid en beveiligd aan de slag te gaan. Eurosafe biedt een uitgebreide training aan in een professioneel trainingscentrum, waar deelnemers leren om veilig, gemakkelijk en efficiënt op hellende daken te werken. Blijf veilig en werk met vertrouwen op hoogte met de professionele trainingen van Eurosafe.

Inhoud van de training

De training bestaat zowel uit theorie als praktijk. Op die manier oefen je hoe je te werk gaat in risicovolle situaties op hoogte. Verder leer je:

  • Gevaren bij werken op hoogte.

  • Wet- en regelgeving werken op hoogte.

  • Gebruik van touwbescherming / omgaan met scherpe randen.

  • Nut en noodzaak van persoonlijke beschermingsmiddelen.

  • Ankersystem, valsystemen en nog veel meer.

Certificering en Hercertificering

De training leidt tot een ES-Veilig werken op hellende daken certificering, die twee jaar geldig is. Voor het behouden van de certificering is het noodzakelijk om binnen deze periode een herhalingstraining te volgen.

Bel, mail en volg ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.
+31 (0) 38 467 19 10

Stuur een e-mail

We doen ons best binnen 1 werkdag te antwoorden.
info@eurosafe.eu

Bekijk onze socials

Vind en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn.
Volg ons op LinkedIn

Altijd op de hoogte

Meer nieuws, meer kennis, meer veiligheid. Schrijf je in voor de Eurosafe Nieuwsbrief en je krijgt elk kwartaal meer van alles.